Tietosuojaperiaate

Tieto- ja evästekäytännesäännöt

MYLAN OY (Yhtiö”) ylläpitää www.Mylan.fi verkkosivustoa (jäljempänä ”Sivusto”).  Yhtiö sitoutuu suojelemaan ja kunnioittamaan Sinun oikeuksiasi liittyen Sivuston käyttöön näiden tieto- ja evästekäytännesääntöjen (Käytännesäännöt) mukaisesti.  Mikäli Sinulla on mitä tahansa kysyttävää liittyen näihin Käytännesääntöihin, ota välittömästi yhteyttä sähköpostitse inform@mylan.fi  ja me vastaamaan huoleesi.

Näissä Käytännesäännöissä määritetään periaatteet siitä, mitä tietoja Yhtiö kerää liittyen Sinun Sivuston käyttöösi. Pyydämme ystävällisesti, että luet nämä Käytännesäännöt huolella, jotta ymmärrät mitä tietoja tämän Sivuston käyttöön liittyen kerätään ja miten Yhtiö näitä tietoja käyttää. Käyttämällä Sivustoa Sinä hyväksyt nämä Käytännesäännöt. Jos et hyväksy näitä Käytännesääntöjä, pyydämme Sinua poistumaan Sivustolta. 

Suomen Henkilötietolain (523/1999, myöhemmin myös ”Laki”) mukaisena rekisterinpitäjänä  toimii   MYLAN OY.  Nämä Käytännesäännöt pohjautuvat Lain ja muun yksityisyyden suojaa koskevien säännösten noudattamiseen. Henkilötiedolla tarkoitetaan näissä Käytännesäännöissä mitä tahansa luonnollista henkilöä koskevaa tietoja tai merkintöjä, jotka voidaan tunnistaa häntä tai hänen perhettään tai hänen kanssa yhteisessä taloudessa eläviä koskeviksi.

Mitä tietoja sinusta kerätään tällä Sivustolla ja mihin tarkoitukseen?

Tämän Sivuston käyttöön liittyen Sinusta ei kerätä,  säilytetä eikä käsitellä mitään henkilötietoja. Käsittelemme ainoastaan yleisesti ja anonyymissa muodossa, lähinnä tilastotarkoituksiin tietoa liittyen Sivuston tietoliikenteeseen ja muuhun yleiseen kommunikointidataan. Tällainen tieto käsitellään, kerätään ja säilytetään anonyymissa muodossa ja siten, ettei Sinun henkilöllisyytesi voi millään tavoin tästä tiedosta paljastua. Tämän lisäksi Mylan-konsernin eri Yhtiöt voivat Sivuston käyttöön liittyen käyttää Googlen Analyyttistä jäljennysohjelmaa anonyymissa ja ei-identifioitavassa muodossa voidakseen anonyymin tiedon pohjalta kehittää Sivuston toimintoja.

Yhtiö voi myös kerätä tietokoneeseen, IP-osoitteeseen, käyttöjärjestelmään tai selaintyyppiin liittyviä tietoja, mutta kaikki nämä tiedot kerätään, käsitellään ja käsitellään anonyymissä muodossa eli siten ettei Sinun henkilöllisyyttäsi voida näistä millään tavoin päätellä. Tällainen tilastokäyttöön tarkoitettu tieto liittyy lähinnä käyttäjiemme selainten toimintoihin ja malleihin eikä niihin liittyen paljastu henkilötietoa käyttäjistä. Mikäli jotain osaa tällaisesta tiedosta kuitenkin pidettäisiin Henkilötietona, tällaista tietoa  käytetään vain soveltuvan Henkilötietolainsäädännön mukaisesti ja ainoastaan Sivustomme hallinnointiin eikä sitä luovuteta mihinkään muihin tarkoituksiin kuin mitä tällä Sivustolla on mainittu. Evästeiden käyttöön liittyen pyydämme tutustumaan enäiden Käytännesääntöjen mukaiseen Evästekäytäntöön.

Luovutukset

Yhtiö on oikeutettu luovuttamaan näiden Käytännesääntöjen mukaisia tietoja kolmansille ja konsernimme sisällä niihin tarkoituksiin kuin tässä Käytännesäännössä mainitaan, mutta vain anonyymissä, ei identifioitavassa muodossa siten, ettei kenenkään käyttäjän henkilöllisyys voi olla tiedon perusteella pääteltävissä. Vaikka nyt ei ole kyse Henkilötietojen käsittelystä eikä keräämisestä, haluamme kuitenkin saattaa tietoonne, että Sivustolta olevaa anonyymiä tietoa siirretään kansainvälisesti seuraaville US Safe Harbour-yhtiöille: Mylan INC ja LiquidWeb, joka toimii hosting-yrityksenä.

Tiedon suojaaminen ja tietoturva

Teemme parhaamme, että Sivustoihin liittyvä tieto suojataan parhaalla mahdollisella tavalla. Yhtiö käyttää ja suorittaa Sivuston kautta saatavan tiedon suojaamisen suhteen teknisesti tarkoituksenmukaiset suojatoimet ja muut toiminnalliset toimenpiteet ehkäistäkseen luvattoman tai laittoman Sivuston tietojen käytön samoin kuin pyrkii suojautumaan laittomalta tiedon tuhoamiselta, muokkaamiselta ja muulta vastaavalta muutoinkin tekee parhaansa tietojen turvaamisen suhteen. Kuitenkaan emme voi taata, että kaikki tiedonsiirto näiden Käytännesääntöjen alaisuudessa olisi täysin suojattua ja turvallista. Näin ollen Sivuston käyttäminen tapahtuu ja on täysin ja yksin Sinun vastuullasi.

Muutokset Käytännesääntöihin

Yhtiö voi aika ajoin muuttaa näitä Käytännesääntöjä toimittamalla uudistetut Käytännesäännöt tälle Sivustolle. 

Tarkastusoikeus

Suomen Henkilötietolain 26 §:n nojalla Sinulla on oikeus tarkistaa, ettei sinun henkilötietojasi ole kerätty tai säilytetä tämän Sivuston käyttöön liittyen. Voit esittää tämän Tarkastuspyynnön Yhtiömme yhteyshenkilölle sähköpostitse: inform@mylan.fi . Rekisterinpitäjä saa periä tästä tarkastuksesta kohtuullisen korvauksen vain, jos siitä kun asianomainen edellisen kerran tarkisti asiaa, on kulunut vähemmän kuin vuosi. Tällainen tarkastusmaksu ei ole tällä hetkellä käytössä, mutta jos sitä päätetään periä, on maksu enintään 6,35 euroa. Mikäli Sinun henkilötietojasi olisi kerätty, Sinulla on oikeus viipymättä poistaa tällainen henkilötietosi.

Kolmansien ylläpitämät sivustot / linkitys

Sivustollamme voi aika ajoin olla linkkejä kolmansien osapuolten ylläpitämiin sivustoihin. Nämä linkit on tarkoitettu sinulle vain informaatiomielessä.  Me emme kontrolloi näitä kolmansien ylläpitämiä, linkeissä mainittuja sivustoja eikä meillä ole mitään vastuuta mistään vahingosta tai muutoinkaan mistään liittyen näiden muiden sivustojen käyttöön.

Yhteystieto

Mikäli teillä on kysyttävää tähän sivustoon liittyen, otathan yhteyttä inform@mylan.fi  ja sieltä asia siirretään  tarkemmin sille osastolle, joka voi asiassa parhaiten auttaa. 

Evästekäytäntösäännöt

Käyttämällä tätä Sivustoa, Sinun katsotaan hyväksyvän nämä Evästekäytäntösäännöt seuraavien ehdoin.
Näistä käytännesäännöistä löydät tietoa siitä, mitä evästeitä näillä Sivustoilla on selainten asetuksissa käytössä ja miten voit niitä poistaa niin halutessasi.

Asiat: 
- Miten kontrolloida ja poistaa evästeet
- Lista Sivustolla käytetyistä pääevästeistä
- Kolmansien osapuolten käyttämät evästeet
- Näiden Sivustojen hallinto ja jäsenosiot

Kuinka poistan tai muutoin kontrolloin evästeitä:

Tällä Sivustolla evästeitä ei käytetä keräämään mitään Sinua koskevia Henkilötietoja, vaan ainoastaan Sivustojen sujuvamman käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Mikäli siitä huolimatta haluat estää evästeiden käytön, tämä tapahtuu muuttamalla selaimesi asetuksia. Selaimesi ”Help fuction” sisältää tästä tarkempaa tietoa. Vaihtoehtoisesti voi vierailla osoitteessa www.aboutcookies.org, joka sisältää laajasti tietoa siitä, miten tämä tapahtuu eri selaintyypeillä. Myös tietokoneeltasi voi löytyä yksityiskohtaista tietoa evästeistä sekä siitä, miten voi poistaa ja tai estää niiden käytön. Matkapuhelimesi osalta evästeiden käytön estäminen selviää parhaiten matkapuhelimen käyttöohjeesta.

Pyydämme huomioimaan, että evästeiden poistaminen tai käytön rajoittaminen voi kuitenkin huonontaa Sivuston toiminnallisuutta. Tämä Sivusto käyttää muidenkin yhtiöiden palveluita, jotka yhtiöt ovat asettaneet evästeitä meidän puolestamme voidaksemme jakaa näiden kolmansien palveluita Sivustomme välityksellä.

Mikäli tarvitset lisätietoja näiden yhteistyökumppaniemme evästeistä, jatka lukemista. 

Pääevästeet, joita Sivustollamme käytetään:


Hallinto ja jäsenosiot:

Tällä Sivustolla on osioita, joille ei ole pääsyä ilman käyttäjätunnusta ja/tai salasanaa.  Näitä rajattuja osioita käytetään vain tiettyihin aktiviteetteihin kuten sivuston hallintoon, salasanojen hallinnointiin, ja muuhun jäsenille tarkoitettuun sisältöön. Näitä sivuston osioita hallinnoi ”Session- eväste”, joka deletoituu automaattisesti selaus-istunnon päättyessä. Kuitenkin, jos kilkkaat ”muista minut” boxia, kirjatuu tilisi automaattisesti Standardiselaimeen, jonka selaimen käyttö jatkuu siten pidempäänkin. 

Näillä rajoitetuilla käyttöalueilla muut evästeet voivat myös olla käytössä automaattisesti. Nämä evästeet voivat olla yhdistettynä esim sovelluksiin, joita käytetään osana hallintosysteemiä (esim WYSIWYG content editors). 

Viimeisin päivitys:  27.2.2015