Mylanin toimituskanavat -otsikko

Toimituskanavat

Kun missiona on tarjota seitsemälle miljardille ihmiselle mahdollisuus saada käyttöönsä laadukkaita lääkkeitä, miten se toteutetaan?

Mylan käyttää yhtä globaalia laatustandardia kaikissa toimipisteissään ja tuotesarjoissaan – markkina-alueesta riippumatta. Lisäksi Mylan käyttää valmistus- ja pakkausprosesseissaan edistyneitä valvonta- ja arviointijärjestelmiä voidakseen varmistaa, että tuotteet täyttävät niille asetetut vaatimukset.

Kun tämä on varmistettu, voimme hyödyntää laajaa paikallisten ja kansainvälisten toimituskanavien verkkoa, joka käsittää lääkäreitä, laitoksia, hallituksia sekä vähittäis- ja tukkumyyjiä.

Nämä ovat suhteita, joita olemme rakentaneet ja vaalineet jo vuosikymmenien ajan. Koska luottamus on paljon enemmän kuin globaalit laatustandardimme. Välitämme ihmisistä, joita voimme työllämme auttaa. Samoin kohtelemme myös kumppaneitamme.

Kun valitset meidät kumppaniksi, yhteistyösuhteemme – ja sen luoma yhteinen arvo – on meille ykkössijalla. Meille on tärkeää, että myös sinä hyödyt yhteistyöstämme.

Jos jakelet vaikeasti valmistettavia ja formuloitavia tuotteitamme, sinun on hyvä tietää, että sitoutumisemme niiden valmistamiseen on pitkäaikaista. Oli lääkkeellä sitten miljoonia käyttäjiä tai vain muutama, tavoitteenamme on täyttää tai jopa ylittää alan standardit.

Kohderyhmämme

 • Lääkärit-kuvake

  Lääkärit

  Sadat Mylanin edustajat käyvät tapaamassa tuhansia lääkäreitä joka päivä. Näiden tapaamisten avulla voimme täyttää sekä heidän tarpeensa että lupauksemme antaa lääkäreille ja heidän potilailleen mahdollisuus saada laadukkaita lääkkeitä.

  Lisäksi tuemme lääkäreitä erilaisilla hankkeilla, kuten Intiassa käynnistetyllä Reassurance-ohjelmalla. Tämä ohjelma auttaa HIV- ja AIDS-potilaita saamaan käsityksen omasta tilastaan ja pitämään yhteyttä lääkäreihinsä tutkimuskäyntien välillä.

 • Laitos-kuvake

  Laitokset

  Laitosasiakkaidemme joukossa on monenlaisia sairaaloita, pitkäaikaishoitoa tarjoavia laitoksia, ryhmäosto-organisaatioita, integroituja toimitusverkostoja ja erikoisapteekkeja. Lisäksi teemme läheistä yhteistyötä monien johtavien ryhmäosto-organisaatioiden kanssa varmistaaksemme, että sairaalaympäristössä toimivat terveydenhuollon ammattilaiset saavat laadukkaita rinnakkais- ja alkuperäisvalmisteita.

  Ainutlaatuisten kerta-annostuotteiden valikoimamme sisältää injektoitavia lääkkeitä, valmiiksi sekoitettuja minipusseja sekä yhden ja usean annoksen injektiopulloja. Nämä pakkausinnovaatiot auttavat parantamaan varastonhallintaa, vähentämään annosteluvirheitä ja edistämään asianmukaista lääkkeiden hallinnointia.

 • NACO-kumppanuus

  Hallitukset

  Julkishallinnon kumppaneitamme ovat muun muassa Intian kansallinen AIDS-organisaatio NACO (National AIDS Control Organization) ja Etelä-Afrikan terveysvirasto. Intiassa olemme NACOn johtava HIV- ja AIDS-lääkkeiden toimittaja ja tuemme organisaatiota sen tavoitteessa pysäyttää HIV/AIDS-epidemian eteneminen ennaltaehkäisyn, hoidon ja tukiohjelmien avulla. Etelä-Afrikassa olemme myös yksi johtavista HIV- ja AIDS-lääkkeiden toimittajista.

  Lisäksi teemme yhteistyössä useiden maiden hallitusten kanssa aloitteita, joiden tarkoituksena on lisätä rinnakkaislääkkeiden käyttöä ja parantaa mahdollisuuksia laadukkaiden lääkkeiden saantiin.

 • PharmAssist-ohjelma

  Vähittäismyyjät

  Toimitamme tuotteitamme kansallisille ja kansainvälisille ketjuille sekä itsenäisille apteekeille. Koulutusmateriaaliemme avulla apteekkarit voivat antaa asiakkailleen tietoja ja vastata kysymyksiin yleisistä vaivoista.

 • Mylanin tukkumyyjät

  Tukkumyyjät

  Mylanin suhteet tukkumyyjiin eri puolilla maailmaa ovat erittäin tärkeitä, sillä niiden avulla voimme varmistaa, että tuotteemme saavuttavat niitä tarvitsevat ihmiset noin 145 maassa ja myyntialueella.

Viimeisin päivitys:  27.2.2015