Rinnakkaislääkkeet

Rinnakkaislääkkeet

Ensimmäinen koskaan valmistamamme rinnakkaislääke? Penicillin G vuonna 1966. Siitä alkaen Mylan on käyttänyt yhtä globaalia laatustandardia kaikissa toimipisteissään ja tuotesarjoissaan – markkina-alueesta riippumatta.


Miten Mylan valmistaa geneerisiä lääkkeitä

 1. Lääkkeiden valvonta
  0

  Edistyneet valvontajärjestelmät

  Vaikka viranomaiset eivät sitä vaadi, Mylan käyttää uudenaikaisia valvontajärjestelmiä, jotka voivat automaattisesti arvioida ja hylätä vaatimuksia täyttämättömät tuotteet. Tämän edistyksellisen tekniikan avulla vialliset tuotteet voidaan poistaa tuotanto- ja pakkauslinjoilta automaattisesti.

 2. Yksi globaali laatustandardi
  0

  Yksi globaali laatustandardi

  Oli lääkkeellä sitten miljoonia käyttäjiä tai vain muutama, tavoitteenamme on täyttää tai jopa ylittää alan standardit. Omat tiimimme tekevät jatkuvasti tarkastuksia, jotta voimme varmistaa tuotteiden laadun ja yhdenmukaisuuden alusta loppuun ja parantaa toimintaamme jatkuvasti. Koska luottamus tarkoittaa paljon enemmän kuin globaaleja laatustandardejamme. Välitämme ihmisistä, joita voimme työllämme auttaa.

 3. Väärennetyt lääkkeet
  0

  Suojautuminen vioilta

  Laatu alkaa jo ensimmäisestä vaiheesta. Mylan varmistaa lääkkeissään käyttämiensä vaikuttavien aineiden sopivuuden hyviksi havaittujen testaus- ja tarkistusprosessien avulla.

 4. Todistus puhtaudesta ja tehosta
  0

  Todistus puhtaudesta ja tehosta

  Mylan varmistaa tuotteiden tehon, puhtauden ja lääkeaineiden vapautumisen viimeiseen käyttöpäivään asti testaamalla tuotteiden stabiilisuuden säännöllisesti.

 5. Lupaus farmasisteille
  0

  Lupaus farmasisteille

  Asiakkaat luottavat neuvoihisi. Tämä on yksi niistä syistä, joiden vuoksi Mylan käyttää yhtä globaalia laatustandardia kaikissa toimipisteissään ja tuotesarjoissaan – markkina-alueesta riippumatta.

 6. Lupaus lääkäreille
  0

  Lupaus lääkäreille

  Jotta voit tarjota potilaillesi laadukkaimpia mahdollisia lääkkeitä, Mylan varmistaa edistyneiden testaus- ja valvontajärjestelmien avulla, että tuote läpäisee eri puolilla maailmaa toimivien standardointiorganisaatioiden määritysten mukaiset testit.

Viimeisin päivitys:  27.2.2015