Vaikuttavat aineet (API)

Vaikuttavat aineet (API)

Mylan tarjoaa yhden markkinoiden laajimmista valikoimista lääkkeiden vaikuttavia aineita – ainesosia, joiden ansiosta lääkkeillä voidaan hoitaa eri sairauksia – yli 80 maassa.

Laatu alkaa jo ensimmäisestä vaiheesta. Mylan varmistaa lääkkeissään käyttämiensä vaikuttavien aineiden sopivuuden hyviksi havaittujen testaus- ja tarkistusprosessien avulla.

Mylan saa vaikuttavat aineet suoraan omasta tuotannostaan ja on siten toinen niistä kahdesta globaalista rinnakkaislääkkeiden valmistajasta, joilla on kattava, vertikaalisesti integroitu toimitusketju. API-valmistajana meillä on myös syvällinen näkemys monenlaisista markkinoista ja käyttösegmenteistä.

Lisäksi olemme yksi maailman suurimmista tuottajista, jotka valmistavat vaikuttavia aineita käytettäviksi HIV:n ja AIDSin hoitoon tarkoitetuissa geneerisissä antiretroviraalilääkkeissä, bakteerilääkkeissä, keskushermostoon vaikuttavissa lääkkeissä, antihistamiineissa ja astmalääkkeissä, sydän- ja verisuonilääkkeissä, viruslääkkeissä, diabeteslääkkeissä, sienilääkkeissä, PPI-lääkkeissä ja kivun hallintaan tarkoitetuissa lääkkeissä.

Vaikuttavien aineiden valmistus

Sitoutuminen laatuun, nykyaikaiset API-valmistuslaitokset, globaalit viranomaishyväksynnät, vahva integraatio ja mahdollisuus tuoda tuotteet markkinoille nopeasti tekevät Mylanista ihanteellisen API-kumppanin.

Viimeisin päivitys:  27.2.2015