Tuotteet

Mylanin tavoitteena on maailmanlaajuisella yhteistyöllä luoda uusia standardeja terveydenhuoltoon, jotta kaikilla maailman seitsemällä miljardilla ihmisellä olisi mahdollisuus käyttää luotettavia ja kohtuuhintaisia lääkkeitä.

Mylanin kansainvälisessä tuotevalikoimassa on yli 7 500 korkealaatuista lääkevalmistetta. Mylanin rinnakkaisvalmisteet, resepti- ja itsehoitolääkkeet sekä muut itsehoitovalmisteet kattavat käytännössä kaikki mahdolliset terapia-alueet, kuten sydän- ja verisuonitaudit, hengityselinsairaudet, onkologian, psykiatrian ja allergologian.

Mylanilla tehdään jatkuvaa tutkimustyötä uusien lääkkeiden ja lääkemuotojen kehittämiseksi. Tähän työhön kuuluu mm. biosimilaarien, antiretroviraalilääkkeiden ja erilaisten lääkemuotojen, kuten lääkelaastareiden kehittäminen.

Rinnakkaisvalmisteet  >

Geneeristen eli rinnakkaisvalmisteiden valikoimaan kuuluu niin resepti- kuin itsehoitolääkkeitä useilta eri terapia-alueilta. Lue lisää linkistä.

Reseptivalmisteet  >

Reseptilääkkeet kehitetään, valmistetaan ja toimitetaan apteekkeihin, jotta potilaat saavat tarvitsemansa valmisteen ja lääkärit voivat auttaa potilaita mahdollisimman tehokkaasti. Reseptivalmisteita löytyy laajasti eri terapia-alueilta, lue lisää linkistä.

Itsehoitovalmisteet  >

Mylanin laajan itsehoitovalmisteiden valikoiman löydät Suomessa apteekeista. Itsehoitovalmisteisiin kuuluu niin itsehoitolääkkeitä kuin ei-lääkkeellisiä valmisteita. Lue lisää linkistä.

Sairaalatarvikkeet  >

Mylan markkinoi korkealaatuisia sairaalatarvikkeita, kuten Halyard Healthin (ent. Kimberly Clark) sairaalatarvikkeita sekä Bardin (ent. Rochester) valmistamia miesten ulkoisia urinaaleja. Lue lisää linkistä.