Rinnakkaisvalmisteet

Mylanin ensimmäinen geneerinen eli rinnakkaislääke oli Penicillin G vuonna 1966. Siitä lähtien Mylanilla on työskennelty pitkäjänteisesti rinnakkaisvalmisteiden kehityksen ja laadun varmistamiseksi. Geneeriset valmisteet tunnistaa resepti- ja itsehoitolääkkeiden listoissa yleensä tuotenimeen kuuluvasta Mylan-osasta.

Näin rinnakkaisvalmisteita tehdään Mylanilla

 1. 0

  Edistyneet valvontajärjestelmät

  Mylanilla on käytössä tuotteiden valmistuksessa erittäin tarkka laadunvalvontajärjestelmä, joka on useiden maiden viranomaisten vaatimuksia tiukempi. Valvonnan ansiosta esimerkiksi vialliset tuotteet ja pakkaukset poistetaan automaattisesti tuotantolinjastosta.

 2. 0

  Sitoutuminen laatuun

  Olipa kyse miljoonien käyttämästä lääkevalmisteesta tai hyvin pienen käyttäjäryhmän tarvitsemasta valmisteesta, laatuvaatimuksemme ovat täsmälleen samat. Sitoudumme valmisteiden laatuun, jotta laatuvaatimukset vähintään täyttävät ja mieluummin ylittävät viralliset vaatimukset. Sisäisen laadunvalvonnan tiimimme valvoo valmisteiden laatua jokaisessa työvaiheessa ja pyrkii jatkuvaan työtapojen optimoimiseen ja laadun parantamiseen.

 3. 0

  Suojautuminen valmistusvirheiltä

  Laadun perusta on korkealaatuiset raaka-aineet. Raaka-aineita testataan ja vaikuttavien aineiden tasalaatuisuutta valvotaan tarkistusprosessin mukaisesti, jotta lääkkeiden raaka-aineet ovat varmasti sopivia.

 4. 0

  Takuu puhtaista valmisteista ja toimivuudesta

  Valmisteiden puhtaus ja niiden toimivuus viimeiseen käyttöpäivään asti varmistetaan säännöllisellä ja tarkkaan määritellyllä testausjärjestelmällä.

 5. 0

  Lupauksemme farmaseuteille

  Asiakkaat luottavat ammattilaisen neuvoihin apteekissa asioidessaan. Farmaseuttinen henkilökunta taas voi luottaa Mylanin tuotteiden korkeaan laatuun, koska Mylanin laatustandardi sekä tuotteille että tuotannolle on voimassa kaikkialla maailmassa.

 6. 0

  Lupaus lääkäreille

  Potilaan hoito korkealaatuisilla lääkevalmisteilla on tärkeää terveydenhuollon ammattilaisille. Mylan käyttää edistyneitä testaus- ja valvontajärjestelmiä, jotta tuotteiden tasalaatuisuus ja viranomaisten vaatimukset täyttyvät.