FI
 
FI

Mylan maailmanlaajuisesti

Sulje

Valitse haluamasi sivusto alla olevasta luettelosta.

 1. Eurooppa

  1. Alankomaat
   1. Nederlands
  2. Belgia
   1. Français
   2. Nederlands
  3. Espanja
   1. Español
  4. Irlanti
   1. English
  5. Iso-Britannia
   1. English
  6. Italia
   1. Italiano
  7. Itävalta
   1. Deutsch
  8. Kreikka
   1. Ελληνικά
  9. Norja
   1. Norsk
  10. Portugali
   1. Português
  11. Puola
   1. Polski
  12. Ranska
   1. Français
  13. Romania
   1. Română
  14. Ruotsi
   1. Svensk
  15. Saksa
   1. Deutsch
  16. Serbia
   1. Serbian Latin
  17. Slovakia
   1. Slovenský
  18. Slovenia
   1. Slovenian
  19. Suomi
   1. Suomi
  20. Sveitsi
   1. Deutsch
   2. English
  21. Tanska
   1. Dansk
  22. Tšekin tasavalta
   1. Čeština
  23. Unkari
   1. Magyar
 2. Afrikka

  1. Etelä-Afrikka
   1. English
 3. Amerikka

  1. Brazil
   1. Português brasileiro
  2. Kanada
   1. English
   2. Français
  3. Yhdysvallat
   1. English
 4. Aasia

  1. Intia
   1. English
  2. Japani
   1. 日本語
 5. Tyynenmeren alue

  1. Australia
   1. English
  2. Uusi-Seelanti
   1. English

Mylanilla on toimintaa myös seuraavilla alueilla.

 1. Marokko
 2. Luxemburg
 3. Slovenia
 1. Kiina
 2. Singapore
 3. Taiwan
Jul 1, 2014

Hoitavaa innovaatiota

Hoitavaa innovaatiota


Yllättääkö, kun sanomme, että meillä innovatiivisuus yltää myös rinnakkaislääkkeisiin? Tai että tutkimus- ja tuotekehitystiimissämme työskentelee maailmanlaajuisesti yli 2600 tutkijaa luomassa uutta joka päivä? 

Totta se on. Siksi olemme jo yli 50 vuoden ajan pyrkineet työssämme koko ajan astetta pidemmälle.

Tieteellisiä ratkaisuja

Tänä päivänä kehitämme tunnetuista alkuperäisvalmisteista bioekvivalentteja lääkkeitä. Niiden koostumus ja valmistusmenetelmät ovat usein haastavia, ja pyrkimyksemme on tehdä niistä alkuperäistä parempia erottuaksemme joukosta. Lisäksi etsimme uusia innovaatioita kehittäessämme suun kautta otettavia kiinteitä lääkemuotoja, ihon läpi annosteltavia lääkkeitä, injektoitavia lääkkeitä, rasvoja, voiteita, antiretroviraalilääkkeitä ja monia muita kriittisiä lääkemuotoja. 

Miksi?  Koska uskomme, että jokaiseen sairauteen löytyy hoito. Koska uskomme, että mikään epidemia ei voi jatkua. Olipa vaiva suuri tai pieni.

Anafylaksia

Anafylaksia, hengenvaarallinen allerginen reaktio, on merkittävä kansanterveydellinen ongelma. Anafylaksiatilanteessa jokainen minuutti ratkaisee, ja adrenaliinin ja ensiavun välitön saanti on elintärkeää. Pyrimme lisäämään anafylaksiatietoisuutta sekä valmiutta ja mahdollisuuksia anafylaksian hoitoon, koska yksikin anafylaktinen sokki ilman adrenaliinia on liikaa.

Antiretroviraalit

Näillä lääkkeillä hoidetaan HI-virusta ja AIDSia. Usein hoito-ohjelma edellyttää, että potilaan on otettava vähintään kolmea lääkettä. Jokin niistä saattaa olla antiretroviraali, joka hajoaa, jos sitä ei säilytetä viileässä. Monet paikat, joihin epidemia on iskenyt pahimmin, sijaitsevat kuumassa ilmastossa – esimerkiksi Afrikassa ja Intiassa – jossa kylmäsäilytysmahdollisuuksia ei aina ole. Mylan onnistui kehittämään tällaisille alueille lämpöstabiilin antiretroviraalilääkkeen, jota ei tarvitse säilyttää viileässä.

Sydän- ja verisuonilääkkeet

Meillä on vahva sitoutuminen sydän- ja verisuonitautien hoitoon. Transdermaalitekniikkamme avulla olemme onnistuneet kehittämään depotlaastareita, joista lääke kulkeutuu ihon läpi.

Hengitystiesairaudet

Kehitämme jauhemuodossa annosteltavia lääkkeitä astman ja keuhkoahtaumataudin hoitoon. Lue lisää muista hengitystiesairauksiin kehittämistämme alkuperäisvalmisteista.

Ihotaudit

Valmistamme monenlaisia tuotteita – tableteista ja kapseleista injektoitaviin tai ihon läpi annosteltaviin lääkkeisiin. Lisäksi valmistamme rasvoja ja voiteita iho-ongelmien hoitoon. Sitoutumisemme näihin lääkkeisiin syveni 1990-luvulla, kun ostimme Bertek Pharmaceuticalsin. Meillä on tälläkin hetkellä  kliinisessä tutkimusvaiheessa useita tuotteita, joille haetaan myyntilupaa ja valikoimassamme on myös monenlaisia rasvoja, lääkevoiteita, suihkeita ja sidoksia.

Keskushermosto

Mylanin tuotteet ovat neurologian alalla toiseksi eniten käytettyjä tuotteita. Niiden formulaatio ja valmistusmenetelmät ovat usein haastavia, ja ne on tarkoitettu vakavien sairauksien hoitoon. Innovaatioidemme avulla meistä on tullut alan johtava yritys.