Tietoa Mylanista

Mylanin missio

Me Mylanilla haluamme asettaa uudet standardit terveydenhuollon alalle. Työskentelemme yhdessä eri puolilla maailmaa voidaksemme tarjota seitsemälle miljardille ihmiselle mahdollisuuden saada käyttöönsä laadukkaita lääkkeitä. Toimintamme perustuu seuraaviin periaatteisiin:

  • Löydämme ratkaisuja täyttämättömiin tarpeisiin innovaatioiden avulla.
  • Luotettavuus ja erinomainen palvelu ovat toimintamme kulmakiviä.
  • Toimimme oikein – ilman oikopolkuja.
  • Vaikutamme tulevaisuuteen osallistuvan ja globaalin johtajuuden kautta.
Mylanin missiomosaiikki

Arvomme

Arvomme

Innovatiivisuus
Meillä on näkemystä ja uskallusta ajatella uudella tavalla. Löydämme yhteyksiä, joita muut eivät huomaa. Näemme mahdollisuuksia ja teemme niistä totta. Haluamme haastaa vallalla olevat ajattelumallit ja kehittää uusia, entistä parempia tapoja, joilla voimme auttaa ihmisiä kaikkialla maailmassa parantamaan elämänlaatuaan. Rohkeus tehdä rakentavia muutoksia on osa perimäämme.

Rehellisyys
Oikein toimiminen on meille pyhä asia. Toimimme vastuullisesti myös silloin, kun kukaan ei ole valvomassa meitä. Asetamme standardimme korkealle emmekä koskaan tingi niistä. Vankka eettinen perusta auttaa pitämään tuotteemme puhtaina, työntekijämme turvassa ja ympäristön turmeltumattomana.

Luotettavuus
Varma. Luotettava. Mitä sanaa halutaankaan käyttää. Meille se on perusasia. Täytämme lupauksemme, aina ja kaikkialla. Siksi ihmiset ympäri maailmaa luottavat Mylaniin.

Palvelu
Ymmärrämme, että tärkeintä emme ole me – kyse on muiden auttamisesta – ja tiedämme, että pystymme siihen joka tilanteessa. Annamme kaikkemme, työskentelemme kellon ympäri ja murramme esteet voidaksemme auttaa muita. Viimeistelemme laadukkaat tuotteemme laadukkaalla palvelulla.

Tiimityö
Yhdessä saamme aikaan enemmän, nopeammin ja paremmin. Nautimme yhteistyöstä, koska se virkistää, innostaa ja voimaannuttaa. Kun yhdistämme voimamme, pystymme mihin vain.

Viimeisin päivitys:  11.1.2019