Miksi rinnakkaislääke?

Miksi rinnakkaislääke?

Mylanilla on yksi globaali laatustandardi, jota sovellamme kaikessa toiminnassamme.

Noudatamme vain yhtä laatustandardia ympäri maailman. Omat sisäiset tiimimme tarkastavat kaikki tuotteet alusta loppuun. Riippumatta siitä, missä päin maailmaa ne valmistetaan. 


Miksi näin tiukat standardit? Koska todella välitämme ihmisistä, joita valmistamamme lääkkeet voivat auttaa. Uskomme, että meidän täytyy ansaita luottamus lääkäreiltä, apteekkareilta ja muilta terveydenhuollon ammattilaisilta sekä potilailta joka päivä. Siksi sanomme: Our Mylan Is Your Mylan, eli meidän Mylan on sinun Mylan.

Ensimmäinen valmistamamme rinnakkaislääke oli Penicillin G vuonna 1966. Siitä alkaen Mylan on käyttänyt yhtä globaalia laatustandardia kaikissa toimipisteissään ja tuotesarjoissaan – markkina-alueesta riippumatta.

 • Lääkkeiden valvonta

  Edistyneet valvontajärjestelmät

  Mylan käyttää tuotannossaan uusinta tekniikkaa hyödyntäviä valvontajärjestelmiä, jotka voivat automaattisesti arvioida ja tarvittaessa hylätä tuotteet, jotka eivät täytä laatuvaatimuksia. Tämän edistyksellisen tekniikan avulla vialliset tuotteet voidaan poistaa tuotanto- ja pakkauslinjoilta automaattisesti.

 • Lääkeväärennökset

  Laadunvarmistus

  Laatu alkaa jo ensimmäisestä vaiheesta. Mylan varmistaa lääkkeissään käyttämiensä vaikuttavien aineiden sopivuuden hyviksi havaittujen testaus- ja tarkastusprosessien avulla.

 • Todistus puhtaudesta ja tehosta

  Todistus puhtaudesta ja tehosta

  Mylan varmistaa tuotteiden tehon, puhtauden ja lääkeaineiden vapautumisen viimeiseen käyttöpäivään asti testaamalla tuotteiden stabiilisuuden säännöllisesti.

 • Lupaus farmasisteille

  Lupaus farmasisteille

  Asiakkaat luottavat neuvoihisi. Se on yksi niistä syistä, joiden vuoksi Mylan käyttää yhtä globaalia laatustandardia kaikissa toimipisteissään ja tuotesarjoissaan – markkina-alueesta riippumatta.

 • Lupaus lääkäreille

  Lupaus lääkäreille

  Jotta voit tarjota potilaillesi laadukkaimpia mahdollisia lääkkeitä, Mylan varmistaa edistyneiden testaus- ja valvontajärjestelmien avulla, että tuote läpäisee eri puolilla maailmaa toimivien standardointiorganisaatioiden määritysten mukaiset testit.

Viimeisin päivitys:   11.1.2019