Suunta aina eteenpäin

Suunta aina eteenpäin

Innovatiivisuus on olennainen osa Mylanin kulttuuria. Innovatiivisuus on syy siihen, että näemme jokaisessa haasteessa mahdollisuuden. Siksi tuhannet tiedemiehet, tutkijat ja tuotekehittäjät eri puolilla maailmaa, eri mantereilla ja eri aikavyöhykkeillä pyrkivät yhdessä ratkomaan monimutkaisia haasteita ja löytämään ratkaisuja täyttämättömiin lääketieteellisiin tarpeisiin.  

Yllättääkö se, että laadukkaista rinnakkaislääkkeistään tunnettu yritys perustuu innovaatioihin? Vuonna 1984 olimme ensimmäinen rinnakkaislääkkeiden valmistaja, joka sai patentin uudelle lääkkeelle. Tänä päivänä kehitämme tunnetuista alkuperäisvalmisteista bioekvivalentteja lääkkeitä ja teemme niistä alkuperäistä parempia erottuaksemme joukosta.

Voidaksemme jatkaa eteenpäin samalla tiellä rakensimme monimuotoisen ja dynaamisen organisaation, joka mahdollistaa ainutlaatuisen yhteistyön. 


Aidosti globaali kulttuuri

Globaalina yrityksenä halusimme rakentaa tutkimus- ja kehitysosaston, jossa kunkin yksilön ja kunkin paikallisen kulttuurin vahvuudet pääsisivät oikeuksiinsa. Toinen tavoitteemme oli käyttää aikavyöhykkeitä hyväksemme. 

Tuloksena saimme maailmanlaajuisen tiimin, jolla on ainutlaatuinen näkemys terveydenhuollon paikallisista ja globaaleista haasteista. Tekemällä yhteistyötä pystymme käyttämään aikavyöhykkeitä hyväksemme – kun maapallon toisella puolella olevan tiimin työpäivä päättyy, toinen tiimi toisella puolella maailmaa jatkaa työtä. 

Toisin sanoen Mylanin tutkimus- ja kehitysosasto ei koskaan nuku.

Mylanin voima

Uskomme, että tällainen työskentelytapa lisää joustavuuttamme ja mahdollistaa jatkuvasti kasvavan tuotevalikoiman, joka sisältää injektoitavia ja biosimilaareja lääkkeitä, lääkkeitä hengitystie-, syöpä- ja hermostosairauksiin sekä innovatiivisia HIV- ja AIDS-lääkkeitä. 

Tekemällä yhteistyötä eri mantereilla ja eri kulttuureissa huomasimme nopeasti, ettei yksikään tutkimuskeskus ole erillinen saareke. Oli selvää, että kaikkien monimutkaisten laskelmien takana on yksi yksinkertainen totuus: yhdessä olemme enemmän kuin vain osiemme summa.

Viimeisin päivitys:  11.1.2019