Tuotteet

Mylanin tavoitteena on luoda uusia standardeja terveydenhuoltoon, jotta kaikilla maailman seitsemällä miljardilla ihmisellä olisi mahdollisuus käyttää luotettavia ja kohtuuhintaisia lääkkeitä.

Mylanin kansainvälisessä tuotevalikoimassa on yli 7 500 korkealaatuista lääkevalmistetta. Mylanin resepti- ja itsehoitolääkkeet sekä sairaalatarvikkeet kattavat useita tärkeitä terapia-alueita, kuten sydän- ja verisuonitaudit, hengityselinsairaudet, onkologian, psykiatrian ja allergologian.

Mylanilla tehdään jatkuvaa tutkimustyötä uusien lääkkeiden ja lääkemuotojen kehittämiseksi. Tähän työhön kuuluu muun muassa biosimilaarien, antiretroviraalilääkkeiden ja erilaisten lääkemuotojen, kuten lääkelaastareiden kehittäminen.

Biosimilaarit

Biologiset lääkkeet ovat mullistaneet monien sairauksien hoidon. Biosimilaarit tarjoavat lääkäreille ja potilaille laadukkaan ja useimmiten edullisemman hoitovaihtoehdon. Lue lisää linkistä.

Itsehoitovalmisteet 

Mylanin laajan itsehoitovalmisteiden valikoiman löydät Suomessa apteekeista. Itsehoitovalmisteisiin kuuluu niin itsehoitolääkkeitä kuin ei-lääkkeellisiä valmisteita. Lue lisää linkistä.

Reseptivalmisteet

Reseptilääkkeet kehitetään, valmistetaan ja toimitetaan apteekkeihin, jotta potilaat saavat tarvitsemansa valmisteen ja lääkärit voivat auttaa potilaita mahdollisimman tehokkaasti. Reseptivalmisteita löytyy laajasti eri terapia-alueilta, lue lisää linkistä.

Rinnakkaisvalmisteet

Geneeristen valmisteiden eli rinnakkaisvalmisteiden valikoimaan kuuluu resepti- ja itsehoitolääkkeitä useilta eri terapia-alueilta. Lue lisää linkistä.

Sairaalatarvikkeet

Mylan markkinoi korkealaatuisia sairaalatarvikkeita, kuten Halyard Healthin (entinen Kimberly Clark) sairaalatarvikkeita sekä Bardin (entinen Rochester) valmistamia miesten ulkoisia urinaaleja. Lue lisää linkistä.