Mylan Biosimilars

Biosimilaarit

Mylan jatkaa työtään ensiluokkaisten ja kohtuuhintaisten lääkkeiden saatavuuden parantamiseksi. Mielestämme kaikilla maailman seitsemällä miljardilla ihmisellä on oltava mahdollisuus saada tarvitsemaansa lääkehoitoa. Osana tätä tavoitetta tuomme markkinoille useita biosimilaareja, jotta biologiset lääkkeet olisivat kaikkien saatavilla. Olemme tuoneet onnistuneesti biosimilaareja markkinoille muun muassa Intiassa, Afrikassa, Aasiassa ja Latinalaisessa Amerikassa. 


Mylan ja muut valmistajat käyttävät biosimilaarien kehityksessä uusimpia, huippuluokan analyysimenetelmiä ja bioteknologisia menetelmiä. Osa näistä on sellaisia, joita ei välttämättä ole ollut käytössä alkuperäislääkkeen tullessa markkinoille.11 Sekä alkuperäislääkkeenä tunnetut viitevalmisteet että biosimilaarit valmistetaan tarkasti valvotuissa olosuhteissa lääkkeiden hyvien tuotantotapojen (GMP = Good Manufacturing Practice) ja korkeimpien vaatimusten mukaisesti.11Mylan biosimilaarit maailmanlaajuisesti

Onkologia: Viisi biosimilaaria kehitysvaiheessa ja 43 muuta lääkevalmistetta markkinoilla useiden eri syöpien hoitoon. Sekä injektiovalmisteita että rinnakkaislääkkeitä.

Immunologia: Neljä biosimilaaria kehitysvaiheessa ja 17 muuta lääkevalmistetta markkinoilla reumatologian, gastroenterologian ja dermatologian alalta.

Diabetes: Kolme insuliinianalogia kehitysvaiheessa ja 44 muuta lääkevalmistetta markkinoilla diabeteksen ja muiden endokrinologisten sairauksien hoitoon.

Oftalmologia: Kaksi biosimilaaria kehitysvaiheessa ja 27 muuta lääkevalmistetta markkinoilla. Niin rinnakkaislääkkeitä kuin itsehoitolääkkeitä.


Lue lisää www.mylanbiosimilars.com11 Medicines for Europe Handbook. http://www.medicinesforeurope.com/wpcontent/uploads/2016/04/Medicines-for-Europe_BIOSIMILARS_INT_web.pdf (March 2018)