Acnicyl

ACNICYL-VALMISTEET

Acnicyl CLEANSER ja Acnicyl CREAM -valmisteet epäpuhtaalle iholle

Acnicyl CLEANSER on syväpuhdistava, hajusteeton geeli kasvojen päivittäiseen puhdistukseen. Acnicyl CLEANSER poistaa hellävaraisesti ja tehokkaasti ihon epä-puhtaudet ja liiallisen talin, joka muutoin voi aiheuttaa ihomatoja ja finnejä. Päivittäinen puhdistus Acnicyl CLEANSERillä auttaa pitämään ihon puhtaana ja ehkäisemään aknea ja ihon epäpuhtauksia. Ihon säännöllinen puhdistaminen on erittäin tärkeää, jotta saavutetaan paras mahdollinen tulos.

Acnicyl CLEANSER on herkälle iholle sopiva tehokas ja hellävarainen puhdistusmenetelmä, joka palauttaa ihon luonnollisen kosteustasapainon kuivattamatta ihoa.

Käyttö: Acnicyl CLEANSER puhdistusgeeliä voivat käyttää kaikki, joilla on aknea, finnejä, ihomatoja ja ihon epäpuhtauksia. Levitä Acnicyl CLEANSER -puhdistusgeeliä kostealle iholle aamuin illoin. Levitä pieni määrä geeliä tasaisesti iholle ja hiero varovasti. Huuhtele haalealla vedellä ja kuivaa iho puhtaalla pyyhkeellä. Parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi suositellaan Acnicyl CREAM -voiteen käyttöä Acnicyl CLEANSER -puhdistusgeelin käytön jälkeen. Käsittely tulee toistaa päivittäin kuuden viikon ajan ja sen jälkeen tarpeen mukaan. Acnicyl CLEANSER ja CREAM -tuotteita suositellaan käytettäväksi yhdessä parhaan hoitotuloksen aikaansaamiseksi.

Acnicyl CREAM on aknen, finnien, ihomatojen ja epäpuhtaan ihon hoitoon tarkoitettu ihoa hoitava ja pehmentävä hajusteeton voide. Kun iho on puhdistettu Acnicyl CLEANSERillä, levitetään Acnicyl CREAM -voidetta kasvoille kauttaaltaan tai tarvittaviin kohtiin.

Acnicyl CREAM on ainutlaatuinen tuote, joka sisältää patentoidun yhdistelmän vaikuttavia aineita. Acnicyl CREAM poistaa kuolleita ihosoluja hellävaraisesti, avaa tukkeutuneita huokosia ja estää aknea aiheuttavien bakteerien kasvua. Hoito on toistettava kahdesti päivässä vähintään kuuden viikon ajan, jotta saavutetaan paras mahdollinen tulos.

Usein ihon kuivuus sekä hormonitason muutokset ovat ihon liiallisen talintuotannon syy, mikä puolestaan voi aiheuttaa finnejä ja ihomatoja. Acnicyl CREAM pehmentää ihoa ja auttaa palauttamaan ihon luonnollisen kosteustasapainon lisäämättä talin tuotantoa. Acnicyl CREAM -voidetta voi käyttää tarvittavilla alueilla tai kasvoilla kauttaaltaan. Voide tuntuu hoitavalta ja miellyttävältä iholla ärsyttämättä herkkiä alueita.

Käyttö: Acnicyl CREAM voidetta voivat käyttää kaikki, joilla on aknea, finnejä, ihomatoja ja ihon epäpuhtauksia. Levitä ohut kerros Acnicyl CREAM -voidetta hyvin puhdistetulle iholle aamuin illoin. Levitä voidetta halutulle tai koko kasvojen alueelle. Vältä silmänympärysihoa. Parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi suositellaan ihon puhdistusta Acnicyl CLEANSER -puhdistusgeelillä ennen Acnicyl CREAM -voiteen käyttöä. Käsittely tulee toistaa päivittäin kuuden viikon ajan ja sen jälkeen tarpeen mukaan. Acnicyl CLEANSER ja CREAM -tuotteita suositellaan käytettäväksi yhdessä parhaan hoitotuloksen aikaansaamiseksi.

Takaisin Itsehoitovalmisteet-sivulle >>
Ainesosaluettelot

Acnicyl CLEANSER:

Aqua, Disodium laureth sulfosuccinate, Sodium lauryl sulfoacetate, PEG-11 avocado glycerides, Betaine, Sodium chloride, PEG-120 methyl glucose dioleate, Sodium lauroyl glutamate, PEG-15 glyceryl isostearate, Laureth-2, Phenoxy-ethanol, Benzoic acid, Dehydroacetic acid, Ethylhexylglycerin, Tocopherol, Lactic acid, Propylene glycol.

Acnicyl CREAM:

Aqua, Dimethicone, Cyclodextrin, Squalane, Lactic acid, Octyldodecyl myristate, PEG-11 avocado glycerides, Cetyl alcohol, Glyceryl stearate, Cetearyl alcohol, Capryloyl glycine, PEG-75 stearate, Panthenol, Ceteth-20, Steareth-20, Sodium hydroxide, Xanthan gum.


Viimeisin päivitys:   11.12.2019