Lastin (itsehoitovalmiste)


LASTIN-NENÄSUIHKE


Helppokäyttöinen nenäsuihke
Ei sisällä kortisonia
Säilöntäaineeton
Apteekista ilman reseptiä

Lastin®-nenäsuihke on allergisen nuhan hoitoon tarkoitettu antihistamiininenäsuihke, joka ei sisällä kortisonia. Lastin vähentää tehokkaasti nenäoireita, joista yleisimpiä ovat nenän tukkoisuus, nenän vuotaminen, kutina ja lisääntynyt limaneritys.

Lastin-nenäsuihkeen vaikuttavana aineena on antihistamiini (atselatsiini).

Lastin-suihketta käytettäessä ei tarvita lääkitystä ennen siitepölykautta. Käytön voi aloittaa vasta sitten, kun oireetkin ilmaantuvat. Lastin ei sisällä säilöntäaineita eikä kortisonia.

Lastin-nenäsuihke on tarkoitettu kausiluontoisen ja jatkuvan allergisen nuhan hoitoon aikuisille ja yli 6-vuotiaille lapsille.

Lue lisää allergisesta nuhasta: http://www.allerginennuha.fi/

Lastin-valmisteen käyttö: 1 suihke kumpaankin sieraimeen kaksi kertaa päivässä. Aikuisilla annos voidaan tarvittaessa kaksinkertaistaa.

Pakkauskoko: 10 ml pullo
Hinta: 12,73 euroa
Tutustu huolellisesti pakkausselosteeseen.


Takaisin Itsehoitovalmisteet-sivulle >>
Valmisteyhteenveto

Lastin 0,13 mg/annos nenäsumute, liuos Vaikuttava aine: atselastiinihydrokloridi Käyttöaihe: Kausiluonteinen (esimerkiksi heinänuha) ja ympärivuotinen allerginen nuha. Annostus: Yli 6-vuotiaat lapset: 1 suihke kumpaankin sieraimeen kaksi kertaa päivässä. Aikuiset: sama annos kuin edellä tai annoksen voi kaksinkertaistaa. Ennen ensimmäistä käyttöä aktivoi suihkepumppu, kunnes saadaan tasainen suihkepilvi. Tutustu oikeaan annostelutekniikkaan ennen käyttöä. Ei raskauden eikä imetyksen aikana. Tilapäiseen käyttöön. Oireiden jatkuessa otettava yhteys lääkäriin. Vasta-aiheet: yliherkkyys valmisteen sisältämille aineille. Pakkaus ja hinta (8/2019): 10 ml (70 annosta): 12,73 €. Tutustu huolella pakkausselosteeseen. Saatavana vain apteekista. Markkinoija Mylan Finland Oy 08/2019


Viimeisin päivitys:   11.12.2019