Treo

TREO-PORETABLETTI


Treo on särkyä lievittävä tehokas poretabletti aikuisille. 

Treo-poretabletti sisältää asetyylisalisyylihappoa ja kofeiinia. Sen vaikutus alkaa yleensä 30 minuutin sisällä sen nauttimisesta. Treo lievittää kipua, alentaa kuumetta ja vähentää tulehdusta. 

Annostus aikuisille (ei lapsille) 1-2 poretablettia 1-3 kertaa päivässä. Tabletit liuotetaan lasilliseen vettä. Treo-poretablettien, kuten muidenkaan asetyylisalisyylihappoa sisältävien lääkevalmisteiden käyttö ei ole suositeltavaa raskauden aikana. 

Treo on tarkoitettu tilapäiseen käyttöön. Saatavilla vain apteekeista. 
Valmisteyhteenvetolyhennelmä

Treo 500 mg / 50 mg poretabletit on tarkoitettu kuumeen ja erilaisten särkytilojen oireenmukaiseen hoitoon. Vaikuttavat aineet ovat asetyylisalisyylihappo 500 mg ja kofeiini 50 mg. Annostus aikuisille 1-2 poretablettia 1-3 kertaa päivässä. Ei lapsille eikä raskauden aikana. Ei suositella raskautta yrittäville naisille. Tilapäiseen käyttöön. Oireiden jatkuessa otettava yhteys lääkäriin. Vasta-aiheet: yliherkkyys, verenvuototauti, verihiutaleniukkuus, maha- tai pohjukaissuolihaava, maksakirroosi, vaikea sydämen vajaatoiminta tai vaikea munuaissairaus. Yliherkkyysreaktioiden riski on suurentunut henkilöillä, joilla on jokin allergia. Sisältää natriumia. Varoen astmaatikoille ja ulkustaudissa. Voi vaikeuttaa nukahtamista. Yhteisvaikutukset: mm. tietyt verenpaine- ja masennuslääkkeet. Yleisimpiä haittavaikutuksia ovat maha-suolikanavan vaivat. Tutustu huolella pakkausselosteeseen. Saatavana vain apteekista. Markkinoija: Viatris Oy, www.viatris.fi (3.12.2020)

TREO-2021-0077 09/2021


Takaisin Itsehoitovalmisteet-sivulle >>

Viimeisin päivitys:   21.9.2021