Treo

TREO-PORETABLETTI


Treo on särkyä lievittävä tehokas poretabletti aikuisille. 

Treo-poretabletti sisältää asetyylisalisyylihappoa ja kofeiinia. Sen vaikutus alkaa yleensä 30 minuutin sisällä sen nauttimisesta. Treo lievittää kipua, alentaa kuumetta ja vähentää tulehdusta. 

Annostus aikuisille (ei lapsille) 1-2 poretablettia 1-3 kertaa päivässä. Tabletit liuotetaan lasilliseen vettä. Treo-poretablettien, kuten muidenkaan asetyylisalisyylihappoa sisältävien lääkevalmisteiden käyttö ei ole suositeltavaa raskauden aikana. 

Treo on tarkoitettu tilapäiseen käyttöön. Saatavilla vain apteekeista. 

Takaisin Itsehoitovalmisteet-sivulle >>Valmisteyhteenvetolyhennelmä: 

Treo 500 mg / 50 mg poretabletit on tarkoitettu kuumeen ja erilaisten särkytilojen oireenmukaiseen hoitoon. Vaikuttavat aineet ovat asetyylisalisyylihappo ja kofeiini. Annos on 1 - 2 poretablettia 1 - 3 kertaa päivässä. Ei lapsille, eikä raskauden tai imetyksen aikana. Tilapäiseen käyttöön. Oireiden jatkuessa otettava yhteys lääkäriin. Vasta-aiheet: yliherkkyys, ristiallergia. Ei saa käyttää useissa vakavissa sairauksissa. Sisältää natriumia. Varoen astmaatikoille ja ulkustaudissa. Voi vaikeuttaa nukahtamista. Useita yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa. Yleisimpiä haittavaikutuksia ovat maha-suolikanavan vaivat. Tutustu huolella pakkausselosteeseen. Saatavana vain apteekista. Markkinoija Mylan Finland Oy. Lisätiedot: www.mylan.fi 12/2019

Viimeisin päivitys:   2.1.2020