Rinnakkaisvalmisteet

Mylanin ensimmäinen geneerinen lääke, eli rinnakkaislääke, oli Penicillin G vuonna 1966. Siitä lähtien Mylanilla on työskennelty pitkäjänteisesti rinnakkaisvalmisteiden kehityksen ja laadun varmistamiseksi. Geneeriset valmisteet voi tunnistaa resepti- ja itsehoitolääkelistoissa yleensä tuotenimeen kuuluvasta Mylan-osasta.

Näin rinnakkaisvalmisteita tehdään Mylanilla

 1. 0

  Edistyneet valvontajärjestelmät

  Mylanilla on käytössä tuotteiden valmistuksessa erittäin tarkka laadunvalvontajärjestelmä, joka on useiden maiden viranomaisten vaatimuksia tiukempi. Valvonnan ansiosta esimerkiksi vialliset tuotteet ja pakkaukset poistetaan automaattisesti tuotantolinjastosta.

 2. 0

  Suojautuminen valmistusvirheiltä

  Laadun perusta on korkealaatuiset raaka-aineet. Raaka-aineita testataan ja vaikuttavien aineiden tasalaatuisuutta valvotaan tarkistusprosessin mukaisesti, jotta lääkkeiden raaka-aineet ovat varmasti sopivia.

 3. 0

  Takuu puhtaista valmisteista ja toimivuudesta

  Valmisteiden puhtaus ja niiden toimivuus viimeiseen käyttöpäivään asti varmistetaan säännöllisellä ja tarkkaan määritellyllä testausjärjestelmällä.

 4. 0

  Lupauksemme farmaseuteille

  Asiakkaat luottavat ammattilaisen neuvoihin apteekissa asioidessaan. Farmaseuttinen henkilökunta taas voi luottaa Mylanin tuotteiden korkeaan laatuun, koska Mylanin laatustandardi sekä tuotteille että tuotannolle on voimassa kaikkialla maailmassa.

 5. 0

  Lupaus lääkäreille

  Potilaan hoito korkealaatuisilla lääkevalmisteilla on tärkeää terveydenhuollon ammattilaisille. Mylan käyttää edistyneitä testaus- ja valvontajärjestelmiä, jotta tuotteiden tasalaatuisuus ja viranomaisten vaatimukset täyttyvät.