Medical Device

Sairaalatarvikkeet

Mylan markkinoi korkealaatuisia sairaalatarvikkeita, kuten Halyard Healthin (entinen Kimberly Clark) ravitsemuksen- ja tehohoidon Peg-tuotteita sekä Bardin (entinen Rochester) valmistamia miesten ulkoisia urinaaleja.

Tuotteidemme varastoinnin ja myynnin hoitaa Tamro. Kaikki sairaalatarvikkeemme eivät ole heti varastosta saatavia, vaan joidenkin tuotteiden toimitusaika on 3-8 viikkoa.

Sähköinen tuoteluettelomme löytyy Tamron sähköisestä tilaus- ja informaatiokanavasta www.tamroonline.fi. Verkkopalvelu on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa seitsemänä päivänä viikossa. Palvelu on maksuton, mutta sen käyttö edellyttää sopimuksen tekemistä Tamron kanssa.


 • Mic-Key® - toinen tapa syödä

  Kun nieleminen tai riittävä syöminen ei jostain syystä onnistu, mutta maha-suolikanava toimii, voidaan mahalaukkuun asentaa Mic-Key -ravintoportti. Ruoka, juoma ja lääkkeet annostellaan joustavasti letkulla suoraan mahalaukkuun. Pienikokoinen Mic-Key ravintoportti on huomaamaton ja helppo käyttää.


  Lue lisää Mic-tuotteista www.mic-key.fi.
 • Farrell®-järjestelmä

  Ainutlaatuinen mahan paineentasausjärjestelmä potilaille, joilla enteraalisen ravitsemuksen tavoitteet eivät toteudu ilmavaivojen, kipujen tai suolen vetovaikeuksien vuoksi. Farrell® liitetään gastrostomialetkuun, ravintoporttiin, nenä-mahaletkuun tai gastro-jejunaaliletkuun.


  Lue lisää Farrell®-järjestelmästä www.mic-key.fi.

 • Bard-urinaalit

  Miesten itsekiinnittyvät sekä liimattomat ulkoiset katetrit, mallit Ultraflex, Wide Band, Pop-on ja Natural.

  Katso pdf-esite Tamron tuotenumeroineen linkistä Urinaaliesite.

  Tuotetilaukset Tamron sairaalatarvikemyynnistä:
  Puh. 020 445 3300
  Faksi 020 445 5245
  asiakaspalvelu@tamro.com
  tai www.tamroonline.fi kautta (maksuton tilausjärjestelmä, vaatii erillisen sopimuksen Tamron kanssa).