Ura Mylanilla -otsikko
Työpaikat
Työ, joka koskettaa seitsemän miljardin ihmisen elämää.

Yksi työura voi muuttaa monen elämän. Tee sinä siitä omasi.

Työntekijämme tietävät, että oli heidän tehtävänsä mikä tahansa niin sillä on tärkeä merkitys, kun mahdollistamme 7 miljardille ihmiselle pääsyn korkealuokkaisiin lääkkeisiin. Kuuntele työntekijöidemme tarinat heidän itsensä kertomina

Liity mukaan toteuttamaan missiotamme tarjota seitsemälle miljardille ihmiselle mahdollisuus saada käyttöönsä laadukkaita lääkkeitä. Voimme tarjota vertaansa vailla olevia mahdollisuuksia kaikilla toimintamme osa-alueilla: yrityshallinto, liiketoiminnan kehittäminen, compliance, viestintä, talous, henkilöstöhallinto, IT, markkinointi ja myynti.

 • Laatu

  Laatutiimin jäsenenä voit toimia prosessien, järjestelmien tai laadunvarmistuksen parissa. Kukin osasto vastaa osaltaan siitä, että kaikki Mylanin lääkkeet ovat turvallisia ja tehokkaita sekä täyttävät asiakkaidemme tarpeet. Kaikkia laatutiimimme jäseniä yhdistää intohimo tarkkuuteen. Laadunvarmistustiimimme auttoi jopa kehittämään laadunvalvontajärjestelmän, joka ylittää  FDA:n vaatimukset.
 • Toimitusketju

  Jokaisen toimitusketjun päässä on laadukkaita lääkkeitä tarvitseva ihminen. Yksi seitsemästä miljardista. Toimitusketjun osana on työntekijöitä, jotka vastaavat tiedottamisesta, pullonkaulojen poistamisesta, läpinäkyvyyden varmistamisesta sekä Mylanin ja toimittajien, jälleenmyyjien ja kuluttajien välisten yhteyksien tehokkuudesta. Näissä onnistumalla pystymme toimittamaan asiakkaillemme aina oikean määrän tuotteita.
 • Tiede ja tutkimus

  Laadukkaiden lääkkeiden toimittaminen maailman seitsemälle miljardille ihmiselle on tutkimusosastomme ensisijainen tavoite. Täällä voit yhdessä tuotekehityksen, markkinoinnin, laadunvarmistuksen, myyntilupaosaston, lääketurvan ja markkinoinnin työntekijöiden kanssa toteuttaa strategioita, jotka tukevat missiotamme ja varmistavat, että yrityksemme pysyy vahvana ja kestävänä.
 • Lääketiede

  Lääketieteellisen osaston jäsenenä esität kysymyksiä, kuten "Entä jos" ja "Mitä seuraavaksi". Edistät myös  biogeneeristen lääkkeiden, hengitystielääkkeiden, alkuperäislääkkeiden ja rinnakkaislääkkeiden  kasvua ja innovaatioita. Osaamisesi voi olla kliinisen tutkimuksen, kliinisten toimintojen, laadunvalvonnan,  riskienhallinnan, lääketurvallisuuden, julkaisuhallinnan, tiedonhallinnan tai tukitoimintojen ja liiketalouden alalta. Kaikissa tapauksissa olet olennainen osa tiimiämme.
 • Valmistus

  Valmistustiimimme jäsenenä olet aina valmis kehittämään tuotteitamme. Olipa kyseessä valmistuspaikan optimointi yhdessä strategiatiimin kanssa tai päivittäisen työn johtaminen operatiivisen tiimin kanssa tai  kehityksen rationalisointi, pääoman ja kapasiteetin hallinta, suunnittelutoiminnot, operationaalinen asiantuntemus tai ympäristöön kohdistuvat vaikutukset, tavoitteesi on sama: tehokkuuden lisääminen, kustannusten alentaminen, laatustandardien asettaminen ja ylittäminen sekä laadukkaiden lääkkeiden toimitusvarmuudesta huolehtiminen.
Loading the player...

Uramahdollisuudet

Viimeisin päivitys:  27.6.2019