Kasvua tarkoituksella

Medan hankinta vahvistaa portfoliota ja laajentaa käsikaupan, naisten terveystuotteiden sekä hengitys-, allergia-, dermatologia- ja kivunlievitystuotteiden kapasiteettia 

Medan yrityshankintaa koskevan kaupan solmiminen merkitsee Mylanille uuden kiinnostavan sivun kääntämistä työssämme luoda parempaa terveyttä koko maailmalle. Todistamme jälleen kerran olevamme vahvempia yhdessä, sillä nyt portfoliossamme on yli 2 700 merkki- ja rinnakkaisvalmistetta ja käsikauppatuotetta.

Terveydenhoidon saavutettavuus on oikeus, ei etuoikeus. Siksi olemmekin innoissamme Medan vahvuuksista täydentämässä yhtiötämme, ja mitä se merkitsee palvelemillemme asiakkaille maailmanlaajuisesti. Tämän kaupan ansiosta vahvistamme liiketoimintaamme niillä markkinoilla, joilla jo toimimme maailmanlaajuisesti. Lisäksi vakiinnutamme asemaamme useilla kehittyvillä markkinoilla, joihin kuuluvat muun muassa Kiina, Meksiko, Venäjä ja Turkki sekä osia Lähi-idästä ja Kaakkois-Aasiasta.  Yhdistettynä toimialueemme käsittää yli 165 maata ja aluetta. Lisäksi asemamme on nyt parempi kuin koskaan terveydenhuollon uusien standardien laatimiselle ja korkealaatuisten lääketuotteiden toimittamiselle 7 miljardin ihmisen ulottuville.

Laaja ja vaikuttava lääkeportfoliomme, integroitu maailmanlaajuinen R&D-osastomme sekä valmistusalustamme, laatuvaatimuksemme kaikessa ja pitkät taistelun perinteet alaa edistävien käytäntöjen kehittämisessä erottavet meidät yhtiönä muiden joukosta. Kuten muutkin äskettäiset täydentävät yrityshankintamme, esimerkiksi Abbott, Agila, Famy Care ja Renaissance, Medan hankinta kasvattaa näitä vahvuuksia. Maailmanlaajuinen työvoimamme – nyt yli 40 000 työntekijää – jatkaa Mylanin kehittämistä innovatiiviseksi, potilaisiin keskittyväksi terveydenhuollon alan yhtiöksi.

Samalla kun jatkamme uusien terveydenhuoltostandardien luomista, mukanaolomme naisten terveystuotteissa sekä hengitys-, allergia-, dermatologia- ja kivunlievitystuotteissa tehostuu merkittävästi. Mylanin tehokkaan alustan ansiosta asiakkaamme saavat jatkuvasti lisäarvoa  laajemmasta tuote- ja palveluvalikoimasta sekä kokonaisvaltaisesta potilas- ja apteekkiratkaisusta, mikä tekee Mylan-merkistä tärkeän osan potilaiden matkaan.

Viimeisin päivitys:  27.2.2015