SB12 tukee lapsuusiän syöpään erikoistunutta hyväntekeväisyysjärjestöä Suomessa

Team Rynkeby God Morgon Helsinki

SB12 taistelee lapsuusiän syöpää vastaan yhdessä Team Rynkeby God Morgon -hyväntekeväisyysjärjestön kanssa

Lapsuusiän syöpä on erittäin vakava sairaus. Suomessa saa vuosittain syöpädiagnoosin 150 lasta. Toisin sanoen, joka toinen päivä syöpädiagnoosin saaneiden lasten ja heidän perheidensä elämä muuttuu totaalisesti. Tutkijat ovat merkittävästi onnistuneet löytämään uusia hoitomuotoja ja täten 80% sairastuneista lapsista paranee. Syöpä on edelleen merkittävin 1-15 -vuotiaiden lasten kuolemaan johtava syy. Suomessa on korkeat hoitomenetelmät, mutta se ei yksin riitä paranemisprosessissa. Syöpä koskettaa dramaattisesti koko perhettä. SB12 tukee Team Rynkeby God Morgon – hyväntekeväisyysjärjestöä, joka puolestaan auttaa lapsisyöpäpotilaita ja heidän perheitään selviytymään heidän jokapäiväisestä elämästä/arjesta.

SB12 (maailmanlaajuisesti CB12) on paikallisen Team Rynkeby God Morgon Helsinki -ryhmän kultasponsori toista kertaa. Tänä vuonna Mylan Finlandin lääke-edustaja Päivi Riihijarvi otti haasteen vastaan Team Rynkeby God Morgon Helsinki -ryhmän jäsenenä. Päivi ja hänen tiiminsä pyöräilivät heinäkuussa yli 1200 kilometriä Helsingistä Pariisiin vain seitsemässä päivässä. Melkoinen haaste jopa kokeneellekin pyöräilijälle!

Kaikki kerätyt varat suunnataan kahdelle suomalaiselle lapsisyöpäpotilaisiin erikoistuneelle järjestölle, Sylva ry:lle ja Aamu-säätiölle. V. 2017 Team Rynkeby God Morgon Suomi lahjoitti näille järjestöille yli 565 000 euroa.Lahjoitetuilla varoilla Sylva ry kuntouttaa lapsia ja teini-ikäisiä, tarjoaa vertaistukipalveluita ja järjestää koulutuksia sekä perheille että terveydenhuollon ammattilaisille. Aamu-säätiö puolestaan kohdentaa varojaan eri lastensyöpien kliinisiin tutkimuksiin ja mahdollistaa näin asiantuntijoiden keskittymisen nykyaikaisiin hoitoihin.

Syöpä koskettaa meitä kaikkia ja me Mylanilla haluamme osoittaa tukemme erityisesti perheille, joissa on lapsisyöpäpotilaita.


Viimeisin päivitys:  27.2.2015